Home
 
Toepassingen  
 
Software  
 
Contact

Waarom &U?

Werk speelt een cruciale rol bij de persoonlijke en sociale ontwikkeling van mensen. &U verbindt mensen met werk (ongeacht doelgroep of organisatie) en creëert nieuwe ervaringsmomenten. Hierdoor draagt &U bij aan de verdere ontwikkeling van het individu.

 

Wat is &U?

Met slimme software en concrete oplossingen brengt &U mensen van werk naar werk. Op project of vacature. Intern of extern.

Vraag en aanbod wordt op elkaar afgestemd in een gecontroleerde omgeving. Dit kan per organisatie, doelgroep, regio of branche. De profielen zijn gevalideerd door derden.

Door de software in te richten naar behoefte van een specifieke organisatie, doelgroep, industrie of regio, verbindt &U kandidaat en vacature. Zo wordt een omgeving op maat gecreëerd en de toegang gecontroleerd.

Of het nu gaat om het uitruilen van management binnen een netwerk van partners en relaties of het matchen van mensen met verminderd arbeidsvermogen op garantiebanen.

&U voor organisaties

Stelt organisaties in staat om medewerkers van werk naar werk te brengen. Zowel intern met projecten en vacatures als extern via een eigen ecosysteem met partners, klanten en relaties.

Het pakket wordt volledig ingericht naar een eigen look & feel zodat het voor alle betrokkenen herkenbaar en toegankelijk is. De organisatie bepaalt zelf in welke mate de omgeving toegankelijk is voor derden. De toegang is gecontroleerd en de omgeving kan worden aangesloten op open of gesloten netwerken.

Voor wie?
Medewerkers die, intern of extern, geïnteresseerd zijn in een nieuwe uitdaging of om nieuwe ervaringsmomenten willen opdoen. Zij staan gepresenteerd middels een anoniem profiel dat door de medewerker wordt opgesteld en door HR of (collega) management wordt gevalideerd. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het volledig en actueel blijven van het profiel.

Thema-, regio- of industriegerichte hubs

De software van &U wordt ingezet om specifieke doelgroepen zowel te interesseren als zichtbaar te maken voor projecten en vacatures.

Een prachtig voorbeeld is Werken&Jij.

Het landelijke platform dat mensen met verminderd arbeidsvermogen op een sympathieke en gemakkelijke manier onder de aandacht brengt bij werkgevers in de regio. Ondersteund door instellingen, instanties, gemeenten en werkgevers. De profielen van kandidaten zijn gevalideerd door deskundigen en voorzien van een arbeidsmatig advies.

Via Werken&Jij maken werkgevers maken werk van hun participatiebeleid en zoeken zij gemakkelijk naar kandidaten in de regio.

 

EmployU

Het open platform waar kandidaten en werkgevers elkaar gemakkelijk en zorgvuldig kunnen vinden. Waarbij de validatie van de kandidaatprofielen door derden wordt gedaan én waarbij de integriteit van de kandidaat gewaarborgd blijft.

Het gaat om een specifieke community met persoonlijke benadering. EmployU is het platform waarop iedereen vrij toegankelijk kan zoeken in geanonimiseerde kandidaat profielen.

Bij wederzijdse interesse worden gegevens vrijgegeven.

Integratie van netwerken

Door de gedeelde "genen-pool" kunnen onze systemen goed met elkaar samenwerken. Voor een groter bereik kunnen kandidaten, vacatures en projecten worden uitgewisseld binnen een netwerk van hubs. Zo gaat u de samenwerking aan met partners en klanten of wordt in een breder verband aandacht gevraagd voor uw doelgroep.

Het voorbeeld hiervan is de integratie van &U en EmployU: medewerkers die anoniem op &U worden gepresenteerd, kunnen worden doorgelinkt naar EmployU zodat in breder verband aandacht wordt gevraagd voor hun kandidatuur en gebruik kan worden gemaakt van een groter netwerk. Bij het profiel wordt aangegeven dat de kandidaat "sponsored by" is en treedt de aanbiedende organisatie als referent op.

 

Uw eigen hub?

De oplossingen van &U zijn flexibel opgezet en geven antwoord op uw mobiliteitsvraagstukken. In uw regio, industrie of op uw thema. Wilt u weten wat &U voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!